Preprečite kraje s pomočjo modula za kontrolo blaga in zalog

Z možnostjo izvajanja vsakodnevne inventure boste v svojem lokalu preprečili odtujevanje blaga in imeli kontrolo nad nabavo , prodajo in zalogami blaga. Da bi razpolagali z vedno aktualnimi in točnimi podatki je vse kar morate storiti to, da pravilno vnesete normative porabe za svoje artikle v program (blagajne).

Ko kreirate in vnašate normative morate biti posebej pozorni na naslednje stvari:

  1. Vrsto potrebnih sestavin oz. materialov
  2. Potrebno količino sestavin oz. potrebnih materialov za vaš izdelek oz. storitev
  3. Vnaprej definirati  kalo (razsip, razbitje, okvare blaga oz. materialov) za posamezne sestavine
  4. Kvaliteto sestavin oz. materialov potrebnih za izdelek oz. storitev

S pravilnim definiranjem normativov za vsak izdelek oz. storitev boste imeli možnost avtomatske kontrole osebja, prometa in zalog blaga ( seveda pa boste vedno imeli na razpolago tudi funkcijo, da boste realno stanje vedno uskladili z normativnim stanjem). Zato – v kolikor res želite povečati dobiček izberite POS Sector davčno blagajno, ki vam omogoča kontrolo nad poslovanjem, prometom in delo s skladiščem ter normativi. Naša davčna blagajna vam bo zelo pomagala pri poslovanju ob priliki inventur, kakor tudi poročil v realnem času – to pomeni da boste imeli kadarkoli boste to sami želeli vedno aktualen in točen pregled nad stanjem.

Dodajanje novih in menjanje  ter brisanje obstoječih artiklov v POS Sectorju je zelo enostavno. Bodite precizni pri določanju in vnosu normativov in vnesite v program (blagajne) vsako nabavo blaga pravočasno, saj bo s tem kontrola zalog in preprečevanje kraj zagotovljeno.