Analiza poslovanja s pomočjo davčne blagajne

Ste utrujeni od stalni preračunavanj glede poslovanja? Ste nejevoljni, ko morate spet pripraviti primerjavo podatkov, ki odražajo poslovanje vašega gostinskega objekta v določenih časovnih intervalih? S pomočjo POS Sector-ja lahko vedno in tekoče ter na zelo enostaven način spremljate poslovanje dela s pomočjo grafov in številskih vrednostmi, ki jasno prikazujejo stanje vašega poslovanja in vam omogočajo, da se takoj odzovete na parametre v poslovanju, ki niso v skladu z vašimi cilji in željami.

S primerjavo rezultatov vaših zaposlenih ali podatkov o prodaji posameznih artiklov iz ponudbe za določeno obdobje, boste lahko sprejeli ustrezne ukrepe in dobili nove ideje, kot npr. priprava posebnih ponudb za določene artikle, odločitev za spodbudo poslovanja v določenem času dneva v obliki “happy hour”, itd.

Naša davčna blagajna vam pomaga pripraviti podatke za računovodstvo. Podatki se lahko enostavno prenesejo iz POS Sectorja v CSV ali Excel datoteko, da pa se do teh podatkov neposredno dostopati preko našega API-ja, ki omogoča pošiljanje podatkov v računovodstvo direktno preko interneta.

POS Sector vam daje možnost, da se omeji dostop do nekaterih podatkov, samo za določene uporabnike (vaše zaposlene) in na ta način lahko zagotovite popolno varnost podatkov pred vpogledom s strani oseb, katerim podatkov o svojem poslovanju ne želite razkriti.

Novice o uvedbi Zakona o davčnih blagajnah za leto 2015 oziroma 2016 lahko spremljate na naši spletni strani, saj bomo najnovejše novice o tej temi gotovo objavili med prvimi!