POS Sector BackOffice

uporablja ga 4000 vodij

POS Sector BackOffice

Koliko denarja je Vaš gostinski obrat izgubil danes?

Odgovor na to vprašanje lahko dobiš z analizo dnevnih poročil o skupnem prometu, prodaji po postavkah menija in poročil o delovnih urah vašega osebja. Vsako od teh poročil je močno orodje za planiranja in spremljanje vaših ciljev. Z analizo dnevnih poročil boš imel možnost:

Narediti projekcijo prometa in dobiti na mesečni osnovi, nastaviti realne poslovne cilje in izvršiti boljšo organizacijo osebja in na ta način minimalizirati stroške za osebje.

Prepoznati priljubljene postavke z menija in napraviti spremembe v ponudbi kot tudi spremembe cen  določenih postavkam iz menija za boljše rezultate prodaje.

Koliko denarja je Vaš gostinski obrat izgubil danes?

Uporabi poročila. Močno orožje uspešnih vodij.

Pregled in izpis vseh potrebnih poročil kot so poročilo za konec izmene ali posameznih in zbirnih poročil za obdobje, ki so selo pregledna in enostavna za analizo v POS Sector-ju. Izpisujejo se na POS in A4 tiskalniku in so prilagojeni za izvoz.

Poročila za konec izmene

Poročila za konec izmene

Prikazuje promet po privzetih pogojih znotraj ene izmene, kot je pregled po artiklih, operaterjih, davkih, načinu plačila, po kupcih in sličnih parametrih. Vse aktivacije želenih informacij in pregled poročil so na eni formi v kateri trenutno izbirate želeno vrsto poročila in dobivate rezultate pripravljene za izpis.

 

Poročila za obdobje

Poročila za obdobje

Prikazujejo v posamezni prikaz prometa z vsemi želenimi pogoji, za iskano časovno obdobje, za en ali več dni ali več let poslovanja, če je potrebno.  Pogoji za pregled so vezani na prodajo  po artiklih, natakarjih, davkih, poročilih za porabljeno blago, pregledu vseh računov, vrsti plačil. Poročila se izpisujejo na A4 ali POS tiskalnik in prilagojena so tudi za izvoz.

 Zbirna poročila

 Zbirna poročila

Vam omogočajo da vsa poročila kreirate po vaši potrebi oziroma volji. Poročilo lahko vsebuje želene informacije in je pripravljeno za hitro skupno poročanje Izpisuje se na A4 in POS tiskalniku in je pripravljeno tudi za izvoz podatkov.

Pregleden prikaz diagramov

Pregleden prikaz diagramov

poslovanja za trenutno obdobje z vzporejanjem obdobja prejšnjega tedna ali prejšnjega meseca vam daje pregled poslovanja iz druge perspektive. Dodatna opcija na hitrem pregledu je top 5 artiklov, operaterjev, porabljenega blaga in daki.

 

Ali veš da..

Zaradi ne redne analize dobičkonosnosti oziroma ne rednih inventur, zaradi kraje, brezplačnih pijač in druge škode

20% mesečno od svoje prodaje izgubi povprečen bar
1 - 2 tisoč € mesečno izgubljate in tega niti ne veste!
10 milijonov € mesečno Izgubi celotna gostinska dejavnost

Rad s normativima je uvjet za moje poslovanje

Za mene osobito jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su točno definirani normativi.  Sa točno unesenim mjerama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti cijelo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduvjeta za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtijevala.

Martina Lasić – Food Haus

Radi ono što voliš
POS Sector će se pobrinuti za ostalo!

Zakaži besplatnu online instalaciju POS Sector-a i provjeri da li ti odgovara

Naravno
Bez obveza! Bez ugovora!