Priporočite naše rešitve in zaslužite provizijo brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti

Zaslužite lepo provizijo za priporočilo naše rešitve in ponudite ponudite svojim strankam in znancem optimalne rešitve za njihovoe poslovanje

Priporočite naše rešitve in zaslužite provizijo  brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti

Kako postati prodajni svetovalec?

Partner, ki nas priporoča je odlična oblika sodelovanja za podjetja ali posameznike, ki ne želijo instalirati, vzdrževati ali izobraževati stranke. Posebej primeren je za računovodje, knjigovodje, svetovalce, ki želijo svojim strankam ponuditi najboljše rešitve za njihovo poslovanje brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti.

Za vsako priporočilo po izvršenem nakupu ene ali več licenc programa, vsak naš partner, ki nas je priporočil dobi 15% od prodajne cene objavljene na naši spletni strani.

*V primeru, da se stranka odloči za najem programa, provizija za priporočilo predstavlja celoten znesek najemnine (v enkratnem znesku) za prvi mesec najema.

Če ste zainteresirani za takšno sodelovanje je za prvi korak potrebno, da nam pošljete e-mail sporočilo in zaprosite, da vam pošljemo pogoje sodelovanja ter več informacij o o POS Sector platformi. Poleg predloga sodelovanja je zažejeno, da v tem sporočilu navedete tudi nekaj kratkih podatkov o sebi/podjetju ter načrtih kako vidite sodelovanje s POS Sector-jem.

  • Napišite nekaj besed o sebi in o možnih načinih sodelovanja
quote-1

POS Sector ima odlično ravnotežje med standardnimi funkcijami POS sistema in enostavne blagajne. To nam omogoča, da svoje osebje zelo hitro izobrazimo za delo s programom in da ga osebje izredno enostavno in z veseljem uporablja, saj ne povzroča prav nobenih problemov, rešuje pa vse situacije, ki se vsakodnevno odvijajo v gostinstvu.

Marko Hrovat, Skala