Postani POS Sector Partner

Partner program je namenjen podjetjem ali posameznikom, ki želijo prodajati POS Sector in nuditi podporo strankam POS Sectorja ter širiti mrežo uporabnikov POS Sectorja.

Postani POS Sector Partner

Kakšni so pogoji za partnerstvo?

V ponudbi imamo več verzij programa, ki se razlikujejo po cenah in funkcijah. Vse cene lahko vidite na naši spletni strani. so cene za našega končnega uporabnika , vam kot našemu zastopniku pa od le teh pripada 30% od skupne prodaje.

Poleg teh 30% lahko vaš zaslužek predstavlja tudi instalacija programa, izobraževanje, vnos artiklov in začetna konfiguracija sistema in podobno. Številni naši partnerji so s prodajo POS Sector-ja odprli vrata tudi za ponudbo drugih storitev kot npr. prodaja in vzdrževanja hardwara ter svetovalne storitve.


Opomba: Vsi zainteresirani uporabniki, ki se bodo javili nam direktno, bodo preusmerjeni k vam na vaš kontaktni naslov.

Katere so obveznosti našega partnerja?

Princip dela je takšen, da mi dajemo podporo in pomoč vam, vi pa končnemu uporabniku, seveda vse dokler vi sami ne boste imeli dovolj znanja in izkušenj za podporo in pomoč končnemu uporabniku, bomo le to nudili mi tudi končnim uporabnikom.

Možno je narediti tudi  integracijo s knjigovodskim sistemom preko našega API-ja, ki je odprtega tipa in iz katerega se lahko z uporabo standardnih metod, lahko prevzamejo podatki in se jih naprej obdeluje.

Kako postati partner?

Način kako postati partner je zelo enostaven. Najprej nas kontaktirajte in se nam na kratko predstavite in nas zaprosite za uradne pogoje partnerstva. Polega prošnje za partnerstvo nam napišite še podatke o sebi oz. vašem podjetju, dejavnosti, s katero se ukvarjate, izkušnjah s POS sistemi ter o načrtih in željah za sodelovanje s POS Sectorjem.

  • Napišite nekaj besed o sebi in o možnih načinih sodelovanja

POS Sector v številkah

v 19 državah po svetu naši partnerji distribuirajo in vzdržujejo POS Sector
3827 uporabnikov vsakodnevno koristi POS Sector blagajno
6,5 milijonov računov uporabniki izdajo letno s pomočjo POS Sector blagajne