Skupno poročilo za določeno obdobje

 

Skupno poročilo lahko kreirate glede na vaše potrebe, da vsebuje vse potrebne informacije. Izpisuje se na POS tiskalnik.

Navodilo:
Če želite poročilo za določene kriterije vstopite v BackOffice -> Knjigovodstvo -> Izpis poročila za obdobje in nato kliknete Odpri.

Na levi strani se prikažejo kriteriji na podlagi katerih nastane poročilo, vsak filter (kriterij), ki je označen z DA bo vključen v končno poročilo. V spodnjem desnem kotu nastavite datum ali obdobje, za katerega želite poročilo in sicer kliknete na trenutno prikazani datum in izberete prvi in zadnji dan (izbrano obdobje se obarva modro). S klikom na Natisni se bo poročilo izpisalo na POS tiskalnik. To poročilo je mogoče dobiti le na POS tiskalniku.

Grafični prikaz podatkov
Če želite poročilo z grafičnim prikazom podatkov vstopite v BackOffice in takoj se prikaže diagramski prikaz vašega prometa za izbrano obdobje. Modra črta označuje vaš trenutni promet, rdeča črta pa kaže promet pred sedmimi dnevi. Na ta način lahko dobite prvi indikator ali vaš promet raste ali pada, glede na predhodno obdobje.

Na dnu te strani imate tudi poročila za: Zaposleni, Artikli, Davki, Poraba blaga,… (prikaz teh kategorij nastavite s klikom na ikono, ki simbolizira nastavitve v zgornjem desnem delu okna). S klikom na Artikli boste dobili prikaz prodaje artiklov za določeno obdobje v številkah ali v grafu.

Poročilo lahko izpišete na POS I A4 račun,  po potrebi se lahko eksportira tudi v Excel (CSV format).