Plačilo računa z gotovino

 

Plačilo računa z gotovino:

 

Navodilo:
Kliknite na eno od glavnih kategorij, v kateri se nahaja podkategorija z naročeno pijačo. Npr. če so vaši gosti naročili dva čaja najprej kliknete na glavno kategorijo “Pijača”, nato podkategorijo “Topli napitki”, kjer se nahaja “Čaj”.

S klikom na podkategorijo se vam v drugi vertikalni koloni med drugim pokaže tudi “Čaj”. Z vsakim klikom na določen artikel se njegova količina poveča za 1. Naročene artikle lahko vidite v tretji vertikalni koloni. V primeru da ste vnesli večjo količino od željene, se bo z vsakim klikom v tretji koloni količina zmanjšala za 1.

FAQ

  • Enostavno izdajanje računov preko programske opreme povečuje hitrost storitve in izpolnjuje prepisane zakone. Na ta način se poveča hitrost storitve tudi do 50%. Investicija v opremo je enkratni strošek opreme. Prav tako je pomembno, da je usposabljanje osebja za novo programsko opremo enostavno, da ne bi po nepotrebnem zapravljali svojega časa.

    Nasvet: Vsak natakar ima pooblastilo za plačilo računa preko kartice, bodite pa pozorni, kateri od natakarjev ima pooblastilo za storniranje računa.

  • Program se uporablja tudi v drugih dejavnostih, tako storitvenih kot v trgovini. V verziji za trgovine je dodatna možnost hitrega iskanja artikla po nazivu, šifri ali uporaba čitalca črtne kode.

  • Cene, prikazane na spletu so cene za končnega uporabnika. Z nakupom trajne licence uporabniki plačajo za spletno podporo in zakonske nadgradnje za obdobje enega leta. Po enem letu ima naročnik možnost, da sklene pogodbo o vzdrževanju in podpori na klic. Spletna podpora je oddaljena podpora, fizična podpora pa se plača posebej in velja samo za funkcionalnosti programske opreme, ne pa za napake uporabnika. Če se uporabnik odloči za najem licence, cena vključuje stalno spletno podporo in zakonske nadgradnje, fizična podpora pa se dodatno zaračuna.