Hiter in enostaven vnos naročil

Naša davčna blagajna omogoča natakarjem enostaven in hiter vnos naročil po posameznih mizah.  Delo po mizah je posebno pomembna postavka blagajne, kot seveda tudi celotne restavracije oz. lokala, posebej, če ima vaš lokal teraso, več prostorov se razprostira v večih delih poslopja. Z našim programom (davčne blagajne)  vizualizirate svoj lokal in postavite razpored miz tako, da ustreza razporeditvi v resnični situaciji. To omogoča vašim natakarjem, da imajo jasen pregled nad naročili in gosti.

Mizam dodelite celo svoja imena, oznake, npr.”družinska miza”  pa klasično uporabljate številske oznake kakšne druge poljubne oznake, da bo vaše osebje enostavno identificiralo mizo na katero se naročilo nanaša. Ta rešitev (blagajne) bo gotovo zmanjšala možnost napak, ki se običajno pojavljajo ob sprejemu naročila ali izdaji računa. Tako bo za vsako mizo natančno precizirano naročilo in temu ustrezen račun. Nezadovoljstvo gostov zaradi napačnih naročil bo postalo preteklost.

Davčna blagajna za mobilne naprave POS Sector Mobile blagajne je rešitev, ki omogoča natakarjem pošiljanje naročila takoj ob sprejemu direktno v kuhinjo od mize same. Natakar bo torej prihajal v kuhinjo samo takrat, ko bo treba prevzeti pripravljeno naročilo, ne bo mu pa potrebno prihajati ob sprejemu naročila oziroma predaji naročila kuhinji. Na ta način se boste gotovo izognili situaciji, da bi kakšen del naročila manjkal. Vse kar potrebujete za takšno poslovanje je tablični računalnik (davčne blagajne)  za natakarja  celo samo malo večji pametni mobilni telefon, ki bo omogočal neposredno komunikacijo s kuhinjo brez dodatnih poti, pozabljanja, nerazumevanja in zapletov ter nezadovoljstva tako s strani gostov, kot  s strani natakarjev in osebja v kuhinji. Le kdo si želi nezadovoljstva gosta in slabe volje med osebjem.

Na ta način se  večkratno poveča efektivnost osebja, natakarja razbremenimo dodatnih poti, v tem času pa poskrbi za bistveno več gostov, obenem pa je  manj utrujen. Vse to vodi do bistveno višjega zadovoljstva gostov, kot  do boljšega počutja in odnosov med zaposlenimi.

Za to rešitev mobilne davčne blagajne ni potreben mobilni internet, je pa potrebna Wi-Fi mreža, preko katere so mobilne naprave povezane (davčne blagajne).