Analiza poslovanja s pomočjo davčne blagajne

Ste utrujeni od stalni preračunavanj glede poslovanja? Ste nejevoljni, ko morate spet pripraviti primerjavo podatkov, ki odražajo poslovanje vašega gostinskega objekta v določenih časovnih intervalih? S pomočjo POS Sector-ja lahko vedno in tekoče ter na zelo enostaven način spremljate poslovanje dela s pomočjo grafov in številskih vrednostmi, ki jasno prikazujejo stanje vašega poslovanja in vam […]

preberi več

Tehnična pomoč in podpora je dostopna 24 ur na dan!

Vam je znana situacija, ko imate v lokalu veliko gnečo, natakar pa ima probleme s sistemom za izdajo računov? Mi smo tu da vam ta problem rešimo, ko je vzrok nepravilno ravnanje z davčno blagajno. Naša spletna podpora je na razpolago 24 ur dnevno. Rešili bomo vsak problem najkasneje v 4 urah. Vse kar morate […]

preberi več

Omogočite svojim gostom možnost različnih načinov plačila

Vaši gosti morajo imate možnost plačevanja z različnimi načini plačila in tako plačevati vaše storitve in ponudbo s kreditno kartico, gotovino, kuponi, nakazilom… POS Sector vam omogoča, da jim vse te možnosti omogočite in vedno dodate nove načine. Omogoča vam plačevanje tako po posameznem gostu, po naročenih postavkah, možnost, da posamezen gost plača celotno naročilo […]

preberi več

Program mora pri zamenjavi priloge odstraniti blago iz skladišča

Gostje pogosto spreminjajo predlagane priloge iz menija in želijo posebno pripravo nekaterih jedi. Brez te možnosti v programu bi moral natakar vsakič hoditi v bar ali kuhinjo in pojasnjevati, kaj stranka želi. Za gostinca to pomeni nepotrebna izguba časa zaposlenih in nenazadnje dobička. Z možnostjo direktnega sporočila baru ali kuhinji o menjavi prilog ali načina […]

preberi več

Samo z natančnimi normativi imate lahko natančno stanje v skladišču

Ena od najpomembnejših postavk v gostinstvu je natančna opredelitev normativov. Normativi so recept, po katerem pripravite neko hrano ali pijačo. Z natančno vnesenimi merami sestavin neke hrane ali pijače nadzorujemo svoje poslovanje preko porabe in trenutnega stanja v skladišču. Brez natančno vnesenih normativov ne moremo imeti točnih informacij o poslovanju, zato je to pogoj za […]

preberi več

Delo s tabličnimi računalniki in kuhinjskim displayem poveča hitrost izmenjave gostov pri mizah za 20%

Cilj vsakega gostinca je omogočiti sprejem čim večjega števila gostov v najbolj obiskanem terminu “Rush time” in zagotoviti čim hitrejšo izmenjavo zadovoljno postreženih gostov v tem času. Edino pravilno povečanje produktivnosti na katerega gostinec vpliva v tem časovnem obdobju, je racionalizacija časa od trenutka sprejema naročila, do postrežbe jedi in pijače na mizo gostov. Rešitev […]

preberi več

Ločen izpis nalog za kuhinjo in bar zmanjšuje napake pri naročanju

Zaradi velike gneče in stresa, da bi pravočasno prinesli hrano in pijačo, delavci v baru ali kuhinji težko dodajajo iz pet ali več računov skupne količine posameznih artiklov. Skupno naročilo vseh vnesenih računov je optimalno za zmanjšanje napak pri izdajanju hrane in pijače. Stroški za tak način dela so dodatni tiskalnik ali zaslon za naročila v […]

preberi več

Hitro izdajanje računov povečuje produktivnost tudi do 50%

Enostavno izdajanje računov preko programske opreme povečuje hitrost storitve in izpolnjuje prepisane zakone. Na ta način se poveča hitrost storitve tudi do 50%. Investicija v opremo je enkratni strošek opreme. Prav tako je pomembno, da je usposabljanje osebja za novo programsko opremo enostavno, da ne bi po nepotrebnem zapravljali svojega časa. Nasvet: Vsak natakar ima […]

preberi več