POS Sector BackOffice

uporablja ga več kot 4000 lastnikov ali vodij lokalov

POS Sector BackOffice
Preizkusite POS Sector brezplačno in postanite eden od njih

Koliko denarja je vaš gostinski lokal izgubil danes?

Odgovor na to vprašanje lahko dobite z analizo dnevnih poročil o skupnem prometu, prodaji po posameznih postavkah in poročilih o delovnem času in urah vašega osebja. Vsako od teh poročil je že samo po sebi močno orodje za planiranje in spremljanje poslovnih procesov, trendov in dogajanja ter orodje za doseganje še boljših ciljev, vsi skupaj, pa so res udarno orodje. Z analizo dnevnih poročil boste imeli možnost:

Narediti projekcijo prometa in dobička na mesečni ravni, postaviti realne poslovne cilje in izvesti boljšo organizacijo osebja in na ta način minimalizirati stroške za osebje.

Prepoznati priljubljene in najbolj prodajane jedi, pijače oz. druge artikle iz menuja in napraviti spremembe v ponudbi, kot tudi korekcije cen posameznih postavk v menuju za še boljše prodajne rezultate.

Koliko denarja je vaš gostinski lokal izgubil danes?

Uporabljajte in analizirajte poročila. Močno orožje uspešnih vodij in lastnikov.

Pregled in izpis vseh potrebnih in željenih poročil ob koncu izmene ali posamičnih oz. zbirnih poročil za posamezna izbrana obdobja so zelo pregleden in učinkovit način za analizo poslovanja v POS Sectorju. Natisnejo se lahko na POS ali običajen A4 tiskalnik in so prilagojena tudi za eksport v obliki elektronski datotek.

Poročilo ob zaključku izmene

Poročilo ob zaključku izmene

Prikaže promet po določenih kriterijih v okviru ene izmene, kot npr. pregleda po artiklih, delavcih, davkih, načinih plačila in drugih parametrih. Vse aktivacije željenih informacij in pregledi poročil so v poenoteni obliki v kateri takoj , z izbiro željenih parametrov poročila dobite rezultate pripravljen za izpis na tiskalniku.

 

Poročilo za določeno obdobje

Poročilo za določeno obdobje

Prikazuje prikaz prometa z vsemi željenimi kriteriji, za določeno časovno obdobje, ki ga lahko poljubno definirate, za en ali več dni ali celo več let poslovanja, če tako želite.  Kriteriji za pregled so vezani na prodajo  po artiklih, zaposlenih, davkih, poročilih o porabljenem materialu oz. zalogi, pregledu vseh računov, načinih plačila… Poročila lahko natisnete na A4 format ali POS tiskalnik, imate pa tudi možnost eksporta poročila v obliki elektronske datoteke.

 Zbirna poročila

 Zbirna poročila

Vam omogočajo, da vsa poročila kreirate po vaših željah in potrebah. Poročilo lahko vsebuje vse željene informacije in je primerno za hitro in celovito obveščanje o celotnem poslovanju. Natisne se lahko na POS ali  na običajen A4  tiskalnik in je seveda prilagojeno tudi za eksport v elektronski obliki.

Pregleden diagramski prikaz

Pregleden diagramski prikaz

Prikaz podatkov poslovanja za trenutno obdobje v primerjavi s podatki poslovanja s preteklim tednom, mesecem ali letom, vam da pogled na poslovanje in trende tudi iz druge perspektive. Dodatna opcija za hiter pregled omogoča prikaz top 5 prodajanih artiklov, zaposlenih po prometu, porabljenega materiala in davkih.

 

Ali veste da...

lahko posamezen gostinski lokal zaradi neredne analize poslovanja in profitabilnosti, oziroma nerednih inventur, zaradi kraj, brezplačnih pijač, kala in ostalih nepotrebnih odhodkov

20% od prihodkov mesečno izgublja vsak povprečen lokal
500 - 1500 evrov mesečno izgubljate, ne da bi se sploh tega zavedali!
milijone evrov mesečno izgublja celotna gostinska branža

Delo z normativi je ena najpomembnejših postavk za uspešno poslovanje

martina-lasic

Zame je ena od najpomembnejših postavk v poslovanju vsakega gostinca to, da so zelo natančno definirani normativi porabe. S točno vnesenimi normativi porabe sestavin za jed ali pijačo, lahko zelo natančno spremljamo in predvidevamo ter analiziramo celo svoje poslovanje, tako po porabi blaga kot tudi trenutno stanje skladišča.

To dejstvo in funkcija je bila ena od najpomembnejših faktorjev pri izbiri programa za blagajno. POS Sector je v celoti izpolnil vsa moja pričakovanja.

S POS Sectorjem je tako naše delo lažje in bolj uspešno!

Martina Lasič – Food House

Delajte tisto, kar z veseljem delate
POS Sector bo poskrbel za vse ostalo!